Over Donna Gelateria

Bij Donna Gelateria zijn wij gepassioneerd om onze gasten de heerlijkste delicatessen te bieden en zijn wij zowel trots op de kwaliteit van onze ingrediënten als alle smaken die wij aanbieden.

Ons Italiaans ambachtelijke ijs wordt dagelijks vers bereid met alleen de beste ingrediënten afkomstig van lokale boerderijen en leveranciers. Ook pasteuriseren wij onze 100% biologische melk zelf van Hoeve Biesland. Wij geloven namelijk in het gebruik van échte ingrediënten, zoals vers fruit, premium chocolade en zuivel van hoge kwaliteit, om de meest authentieke en heerlijke smaken mogelijk te maken.

Al onze fruitsmaken bestaan voor 100% uit fruit, zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen. Dit ruime assortiment sorbet smaken zoals aardbei, mango en citroen zijn op waterbasis en daarom zowel lactosevrij als veganistisch geformuleerd.

Naast alle ijssmaken die wij aanbieden in de vitrines, wisselt Donna Gelateria haar smaken regelmatig door het seizoen heen. Op deze manier hopen wij continu vernieuwend te zijn en in te spelen op opkomende trends. Of je nu trek hebt in een klassieke smaak zoals vanille of iets meer avontuurlijks zoals lavendel of marshmallow, wij hebben voor ieder wat wils.

Terug in de tijd

Op 1 juni 2015 opende Donna Gelateria haar eerste deuren op de Goudsbloemlaan in Den Haag. Na groot succes besloten wij slechts 10 dagen later ons tweede ijssalon in Nootdorp te openen. Door ons te focussen op deze twee filialen hebben we ons naamsbekendheid in omgeving Den Haag vergroot en de kwaliteit van ons ijs kunnen optimaliseren. In 2017 ging de derde vestiging in Voorburg open en in 2020 volgde onze vierde ijssalon in Den Haag op de Vlierboomstraat.

Bekijk hier al onze vestigingen

 

Ons assortiment

In de Donna ijssalons bieden we een breed assortiment aan zoete en ijskoude lekkernijen. Zo kunnen we met iedere ijssmaak een unieke milkshake of ijskoffie voor je bereiden. Tip: je kunt zelfs meerdere smaken combineren voor een nóg spannendere smaaksensatie. Maar ook voor frisse smoothies, een kopje koffie en koude dranken kun je uiteraard bij ons terecht.

Bekijk hier ons volledige assortiment

Bedankt voor het kiezen van Donna Gelateria. We kijken ernaar uit je binnenkort in een van onze ijssalons te mogen ontvangen!

Ook werken bij Donna Gelateria?

Kom jij ons team versterken en heb je zin om onze overheerlijke ijsjes te scheppen?

Solliciteer direct!
© 2024 Donna Gelateria – Alle rechten voorbehouden.