Afnemer worden

Bent u een detailhandelaar of distributeur die ons ambachtelijk ijs wil inkopen? Dan bent u bij Donna Gelateria aan het juiste adres. We werken graag samen met diverse ondernemingen (zoals andere ijssalons) om een bestelling op maat te maken die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Zo kunnen we gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden voor het produceren van bijzondere, unieke smaken voor uw onderneming. Maar ook andere ideeën voor het afnemen van ons Italiaans ijs zijn uiteraard meer dan welkom!


Over Donna Gelateria

Ons Italiaans ambachtelijk ijs wordt dagelijks vers bereid met alleen de beste ingrediënten afkomstig van lokale boerderijen en leveranciers. Ook pasteuriseren wij onze 100% biologische melk zelf bij Hoeve Biesland. Wij geloven namelijk in het gebruik van échte ingrediënten, zoals vers fruit, premium chocolade en zuivel van hoge kwaliteit, om de meest authentieke en heerlijke smaken mogelijk te maken.

Lees hier meer over Donna Gelateria

 

Bedankt voor het overwegen van Donna Gelateria als ijsleverancier voor uw onderneming. We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met zowel de kwaliteit van ons Italiaans ambachtelijk ijs als onze service. We doen er alles aan om een probleemloze ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat elke bestelling op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd. Momenteel bieden we deze dienst alleen aan voor ondernemingen binnen de provincie Zuid-Holland.

Geïnteresseerd in meer informatie? Vul dan bovenstaand formulier in. Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. We kijken ernaar uit om een langdurige samenwerking met u op te zetten!

 

© 2024 Donna Gelateria – Alle rechten voorbehouden.